Хотел Трансилванија

Loading...

 

 

Добредојдовте во Хотелот Трансилванија, раскошното одмаралиште на Дракула со пет ѕвезди, место каде чудовиштата и нивните семејства можат да престојат без луѓето да им пречат.

Еден викенд Дракула ги поканил некои од најпознатите чудовишта во светот  Франкенштајн и неговата невеста, Мумијата, Невидливиот човек, семејствоto врколаци и многу други– со цел да го прослават  118 роденден на неговата ќерка Mavis.

За Дракула, услугата на сите овие легендарни чудовишта не е проблем но неговиот свет може да се сруши кога еден обичен човек влегува во хотелот и се запознава со неговата ќерка Mavis.

 

 

 

 

Во филмот може да ги сретнеме гласовите на Adam Sandler(Дракула), Andy Samberg (Џонатан), Kevin James (Франкенштајн), Selena Gomez (Мавис), CeeLo Green (Мумијата).

Хотелот Трансилванија моментално се наоѓа на првото место на Box Office со заработка од 43 милиони долари.

loading...
Loading...