Нов клуб во центарот на Скопје!

Loading...

Нов клуб во центарот на Скопје! Club Social Ве кани на големото отворање на 3ти Октомври! Присуствувајте на музичкиот времеплов низ кој ќе ве води Драган Б. Костиќ! 

Бидете дел од најдобрите забави во Скопје.. 
Club Social – Плоштад Македонија, екс Парадизо!
Резервации на телефон 075 33 00 34 / 075 33 00 36

loading...
Loading...