Kako изгледаше Станија пред две години?

Loading...

Дали ве интересира како изгледала и што Станија зборувала пред две ипол години?

На порталот на CKM успеавме да ја пронајдеме Станија кога не била популарна како денес. Таа се обраќала со зборовите „Ве љуби вашата Serbian Sex Bomb“. 

Младата старлета пред две ипол години имала желба да стане тоа што е денес. Мораме да и честитаме за нејзините успеси и во продложение погледнете ги нејзините тогашни фотографии.

 

 

 

loading...
Loading...