Владо Јаневски 1час , 26 минути и 10 секунди романтични стихови.

Loading...

 

Владо Јаневски какопеач и тектописец,  е меѓу  оние ретките  кој со стихови успева  да ја наслика убавината на љубовта.  Уживајте во  1час , 26 минути и  10 секунди романтични стихови.

„Се разденува , во стварност повторно се селиме ….  како закана ни доаѓа, време да се разделиме “  

„Бакнежот е средба најубава на свет, мост на кој си идат душите во пресрет“

 „На полноќ се палат запалкии … на полноќ се љубат сказалки ….. а кому ли она вечерва нуди усни место вечера “

 Будат емоиции што  телото ќе ви заигра и душата ќе ви се расаплаче.

УЖИВАЈТЕ     

loading...
Loading...