J Lo се соблече за Jason Statham во филмот Parker

Loading...

Jennifer Lopez го покажа своето секси тело за потребите на филмот Parker пред актерот Jason Statham.

Приказната се работи за крадец кој го игра Statham, кој се среќава со ликот на Lopez која му се придружува во голем грабеж кој го планираат.

Parker својата премира ќе ја доживее на 25 јануари 2013 година.

 

 

 

 

 

 

Погледнете го трејлерот за филмот Parker и моментот со J Lo (1:30)

 

loading...
Loading...