ХУМОР: Школувањето на Рамче

Loading...

Има 3 пола на земјата… Јужен Пол, Северен Пол и Интерпол….

Кои се 4те страни на светот? Исток, Запад, Север, Југ, дедо Бајрам јаде лук.

Колумбо е човекот кој ја открил Америка. А кој ја покрил?

loading...
Loading...