Двојничката на Ксенија Пајчин е меѓу мисиците!

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Јована Николќ, една од кандидатките за натпреварот на мис Србија, кој се одржува во недела, премногу потсеќа на покојната Ксенија Пајчин.

 

Јована има 25 години и потекнува од Ниш. Таа е студентка и се занимава со аргентиски танц. Во родниот град многумина ја викаат Ксенија.

 

„Од секогаш ме споредуваа со неа кога е во прашање физичкиот изглед. Кога се појавувам некаде средена, одма ме повикуваат со името на Ксенија. Споредувањето со неа ми се допаѓа поради тоа што беше една од најубавите Србинки“ – изјави Јована.

 

loading...
Loading...