„Somebody that i used to know“ – изведена од стар компјутер

Многу добро склопен ремикс на  песната од Gotye – „Somebody that i used to know“, а мораме и да признаеме дека овој стар компјутер пее многу подобро од Џастин Бибер.

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: