Дали се ближи крај и на оваа врска на Клуни?

Loading...

Кога Џорџ Клуни објави дека има нова девојка, многумина се обложија и прогнозираа колку долго Клуни ќе остане во врска.

Не е многу различно ни кога е во врска со Стејси Килбер. Медиумите напишаа дека предходниот месец парот раскина но, претставникот на Клуни изјави дека тоа не е точно.

„Многу ретко разговараат, а глумецот се одалечи од Стејси и многу време поминуваат одвоено, при што таа се плаши дека се ближи крајот на нејзината романса со Клуни“ – изјави извор близок на парот.

loading...
Loading...