Никол Шерзингер имала булимија?

Loading...

Некогашниот член на групата „Pussycat Dolls“ Никол Шерзингер призна дека кога била дел од групата имала булимија.

Шерзингер (34) изјави дека многу се мрзела себе си и се принудувала да повраќа секој ден поради тоа што се осеќала осамено во бендот.

„Едноставно се мрзев себе си. Бев згорзена. Се чуствував осамено, бев во група, а се оисеќав многу осамено“ – изјави Шерингер.

„Го правев тоа речиси секој ден, отприлика година дена. Секој момент кога бев сама правев нешто на себе. Од се тоа добив пликови на рацете и лузни кои потоа се обидував да ги сокријам“ – таа додаде.

 

loading...
Loading...