34 пати помислуваат на секс

Loading...

Сите жени се свесни дека машките уживаат во примање на орален секс, но многумина знаат и дека ти уживаат во пружањето на орален секс.
Од новите истражувања, машките во просек 34 пати помислуваат на секс дневно, а жените во просек 19 пати.
Во истаржувањето е откриено дека машките често размислуваат на орален секс, но ни жените не се за изоставување. Сите жени се свесни дека момчињата уживаат во примањето орален секс, но многумина знаат и дека машките уживаат во пружањето орален секс притоа веруваат дека машките се заинтерсирани за било каков облик на секс.Сите жени се свесни дека машките уживаат во примање на орален секс, но многумина знаат и дека ти уживаат во пружањето

loading...