Избор на најдобри гради за ЦКМ

Loading...

Магазинот ЦКМ избира најдобри гради. Номинирани се Сека Алексиќ, Сораја, Станија, Џеј Ло, Наташа Беквалац и многу други.

Што мислите, кои ќе победат.

 

loading...
Loading...