Северина и Милан Поповиќ сакаат да усвојат дете?

Loading...

Иако се почесто се зборува за кризата во врската помеѓу Северина и нејзиниот вереник Милан Поповиќ, српскиот бизнисмен изјави дека би сакале да усвојат дете.

„Јас и Северина многу сакаме деца. Би сакале да имаме многу деца и размислуваме за усвојување“ – изјави Милан Петровиќ за магазинот „Глорија“.

Тој додаде дека тешко му паѓа одвоеноста на синот и вереницата но, и дека нивната врска е стабилна и отпорна на коментари и озборувања.

 

 

 

 

loading...
Loading...