35 годишна професорка бремена од својот 17 годишен ученик

Loading...

Убавата професорка Кети Мекензи Вотсон (35) од Сан Диего, останала бремена од свој ученик. Таа пред неколку дена беше ослободена од затвор поради одложено судење, и овозможување да се породи надвор од затвор.
Таа беше обвинета за стапување во сексуални односи со малолетник. Нејзината тајна врска со малолетникот траела повеќе од година дена, а за цело тоа време таа му била професорка. Откако се дознало за нив, таа отишла во затвор, каде и самата дознала дека е бремена.
Таткото на детето пак на суд изјави дека не се чувтсвува како жртва и дека едвај чека да стане татко. Откако Вотсон беше ослободена, таа беше суспендирана на 3 години од нејзиното училиште.
Извор: telegraf.rsУбавата професорка Кети Мекензи Вотсон (35) од Сан Диего, останала бремена од свој ученик. Таа пред неколку дена беше

loading...