Фотограф во инвалидска количка

Loading...

Палестинскиот фотограф Моамен Креикеа ги изгуби двете нозе во еден израелски воздушен напад во 2008 година, дур ги фотографирал источно од  Газа. 

Тој е таткото на две деца и е  одлучен да ја продолжи својата кариера и покрај тоа што е инвалид.  

loading...
Loading...