Островот Паг – Новата Ибица на Балканот

Loading...

Го нарекуваат новата Ибица на Балканот. Островот Паг најпознат по плажата Зрче се наоѓа на хрватското крајбрежје и со право може да го понесе овој епитет, пред се поради главната летна атракција за млади која се случува овде. 

Многубројните забави се случуваат во текот на летниот период, исполнети со музика до раните утрински часови, светски познати ди-џеи, едноставно вистински рај за секс и еден куп секси девојки со минијатурни бикини кои неуморно танцуваат и уживат во жешките ритмови.

Топло ви препорачуваме да го посетите, нема да зажалите.

Уживајте во галеријата подолу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...