Дали е ова најголемиот задник на светот?

Loading...

Моделот и егзотичната танчарка од американскиот Mildwest, која настапува под името Vanity Wonder, потроши преку 15.000 долари за инекции за зголемување на задникот.
Vanity (30) објави книга „Shot Girls“, во која опишала како во својата позадина инјектирала 15 инекции силикон и друг материјал.
Таа кажала дека книгата ја напиша за сите кои сакаат на црниот пазар да набават инекции и предупредува за опасностите кои можат да се случат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

loading...
Loading...