Новата Мисица на Србија е Николина Бојиќ

Loading...

Новиот Мис на Србија е Николина Бојиќ. Првата нејзина придружничка е Александра Докниќ, а втората  Ана Врчелј. 

Николина е родена 1987 година и студира на факултет за фитнес. Нејзиното хоби е готвење и играње тенис.

Николина Бојиќ

 Александра Докниќ

Ана Врчелј

Порно видеото на Шакира и Пике пуштено во јавност

Се појавија тајните фотографии од телефонот на Сораја: Старлетата на јахтата на Паф Деди!

loading...
Loading...