Момци на диета, ако сте дебели, не сте добри во кревет

Една од работите која секако треба да ја знаат припадниците на посилниот пол, а се однесува на сексуалниот живот е дека вишокот на килограми не им оди во прилог.Мажите кои имаат вишок килограми, не се добри во кревет. Тоа го знаат и дамите, па токму затоа тие бараат витки и згодни момци. Мажите кои се со вишок килограми не умеат да ја задоволат својата девојка,жена во кревет така како што тоа го прават оние кои имаат слабо,витко тело.

Мажите треба навистина да посветат внимание на својот физички изглед,да имаат физичка активност бар 4 пати во неделата, да се хранат здраво.

Ако овие препораки ги следат,тие не само што ке си направат добро за себе и своето здравје, туку и ќе  уживаат многу повеќе со својата поубава половина.