Тајра Бенкс снима емисија за својот живот

Loading...

Некогашниот модел Тајра Бенкс ќе снима емисија за својот живот, во периодот кога била манекенка.

Емисијата ќе се прикажува на „АБЦ“ канал. Во неа ќе се емитуваат деновите  кога беше манекенка, каде што ќе бидат прикажани снимки од нејзината ревијата но, и  приватниот живот.

„Кога имав 11 години нагло ослабев и почнав да растам. До тогаш изгледав како мал насилник. Наеднаш станав слатка“ – изјави Тајра.

loading...
Loading...