Предлог добар филм „The Pursuit of Happyness“

Loading...

Puls24 со предлог добар филм.Уживајте во добар филм покрај лошото време.

 „The Pursuit of Happyness“ е филм снимен во 2006 година, и се базира на вистинита приказна.

Главната улога ја има Will Smith кој е татко на малиот Jaden Smith. 

Ова е филм со доста поучна приказна.Вреди да се погледне. 

Уживајте!  

Trailerot можете да го погледнете подоле. 

 

 Сталоне и Дениро повторно во рингот

Дали нумерата ''Skyfall'' е добра најава за новиот дел на 007?

“Burnt by the Sun” (1994)

loading...
Loading...