Машка професија од соништата!!

Loading...

Постојат разни работи од соништата, но оваа дефинитивно можеме да ја прогласиме за број еден!Се состои од пипкање и масирање, односно припремање на згодните манекенки за фотосесиите. Колку и да е платата, сигурни сме дека е најбарана работа! Погледнете и сами:

Поврзани статии:

Алкохолна пица: Да, таа постои!

Aмеба која го јаде мозокот убива во Пакистан

Биолозите открија како пајаците ја плетат мрежата за ловење

loading...
Loading...