4 знаци дека е луд за вас

Уште не е подготвен директно да ви каже дека целосно сте го маѓепсале, но неговото однесување се ви кажува! Ќе знаете дека е во ваши раце доколку …
Тој ви е од голема помош
Момците се жедни за тоа да се чувствуваат дека се некому потребни, а во љубовта ќе измислат секакви начини за да ви бидат корисни – ќе ви го искречат станот или ќе го сменат маслото во вашата кола. Да, тие се повеќе практични отколку романтични, но важно се “покажале”.
Секогаш и секаде е со вас
Ако момчето сака да биде со вас, тоа значи дека неговото слободно време сака да го троши само на вас.
Постојано мисли на вас
Ако ви испраќа е-мејл линкови од интересни сајтови, или види нешто во продавница што вие би го сакале, тоа докажува дека вие сте му на ум 24 часа на ден … и дека станувате дел од неговиот внатрешен свет.
Ви измислува различни прекари
Момците користат софистицирана терминологија (на пример, ве нарекува бонбонче) единствено кога навистина чувствува дека има зелено светло од вас.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Уште не е подготвен директно да ви каже дека целосно сте го маѓепсале, но неговото однесување се ви кажува! Ќе знаете

Пронајдете не на следниве мрежи: