Добродојдовте во фабриката на Масерати

Loading...

Масерати има амбициозен план, а тоа е да го зголеми производството.

Помеѓу новите модели ќе се најде и еден SUV, кој ќе биде основан на Jeep Grand Cherokeeju и ќе се произведува во фабриката на Крајслер, во близина на Детроит.

Се разбира, Масерати нема да ги заборави своите италијанкси  корени, кога се работи за дизајнерскиот изглед на идните модели.

Сите оние кои досега немале можност да ја посетат фабриката Масерати, денес ќе добијат можност. Самата тура овозможува одличен преглед на технологијата која се користи во производството, прецизноста и грижата на вработените при работењето.

loading...
Loading...