До тебе ГОЛЕМ ЧОВЕКУ !

Loading...

Песните на Тоше, запечатени во една приказна за него…она што беше Тоше и она што секогаш ќе остане да биде…

 

До тебе ГОЛЕМ ЧОВЕКУ !!!
 

Ова е ” ТАЈНА МОЈА ” …

Но некои велат дека е ” ИЛУЗИЈА ” …

Јас чуствувам дека е ” НЕМИР ” …

Кога ќе го видивме твоето ” СОНЦЕ ВО РУСИ КОСИ ” …

Сите велевме дека си ти ” СИНОТ БОЖЈИ “…

Девојките со тебе најмногу посакуваа да сте ” УСНИ НА УСНИ ” …

Зошто ти намногу сакаше само ” ЖЕНА БАЛКАНСКА ” и и пееше ” БОЖЕ ЧУВАЈ ЈА ОД ЗЛО ”

… Во твоите ” ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ ” уморен од твојата ” НОЌНА ИГРА ”

во ” СОН ЕГЗОТИЧЕН ” од тебе само ” ДУША ОСТАНА ”

… Но сега сите ” АКО НЕ ПОГЛЕДНЕШ ВО ОЧИ ” во нашата ” СОБА ЗА ТАГА ” која се наоѓа на улицата 

” РУЗВЕЛТОВА 3 ” ќе ти кажеме едногласно…

” АНГЕЛ СИ ТИ ” !!!

 

Погледнете ги и следниве статии:

Најдобрите изведби на Тоше Проески

Хуманоста на Тоше!

Најдобрите цитати од нашиот Тоше

loading...
Loading...