” Бал-кан-кан” филм

Loading...

Филмот Бал кан кан на Дарко Митревски снимен 2005 година.

Трендафил е дезертер и  заедно со неговиот побратим Сантино Џеновезе  ја бараат мртвата баба Зумбула завиткана во тепих. Многу хумор и акција. Препорачуваме да го погледнете уште еднаш.

 

 

 

loading...
Loading...