Кристина Агилера на 8 годишна возраст

Loading...

Кристина Агилера денес е позната и славна поради на нејзиниот талент. За гласот, со кој го освои целиот свет, очигледно била свесна и на осум годишна возраст. Погледнете еден од првите настапи на оваа дива.

 

Поврзани статии:

Кристина Агилера се врати на сцената со нов спот

Кристина Агилера се појави гола на новиот албум?

Diana Krall – Live in Paris 

loading...
Loading...