Катарина Ивановска во новата колекција на Yamamay

Loading...

Катарина Ивановска е македонски модел и актерка . Таа ја започна својата кариера во 2004 година, се појавува во Милан Модна недела , во магазинот Elle ,италијанскиот и рускиот Vogue. Ја имаше на насловните страници на на Diva и Maxima .Снима реклами за D & G. Таа се Во 2011 година потпиша договор со Victoria’s и истата година ја добива главната улога во филмот трето полувреме како младата еврејка ребека. И во иднина и посакуваме многу успеси. Погледнете го спотот на Катарина за новата колекција на Yamamay.
Катарина Ивановска е македонски модел и актерка . Таа ја започна својата кариера во 2004 година, се појавува во Милан Модна недела , во магазинот Elle ,италијанскиот и рускиот Vogue. Ја имаше на насловните страници на на Diva и Maxima .Снима реклами за D & G. Таа се Во 2011 година потпиша договор со Victoria’s и истата година ја добива главната улога во филмот трето полувреме како младата еврејка ребека. И во иднина и посакуваме многу успеси. Погледнете го спотот на Катарина за новата колекција на Yamamay.   
 
 
 
Катарина Ивановска во новиот едиторијал за долна облека на Yamamay 
Фото: Катарина Ивановска 
 

loading...
Loading...