Дечко сака да изгледа како куклата Кен

Loading...

Justin Jedilica (32), од New York во последните 10 години бил на повеќе од 90 пластични операции за да изгледа што поблиску до куклата Кен. Се започнало од тоа што сакал да има затегнат задник и наместо да се фати за вежбање решил да оди во операционата сала. Операциите чинеле повеќе од 100.000 долари, а дали се исплателе одлучете вие.

 

loading...
Loading...