Неверојатно видео од НАСА

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASA креираше неверојатна симулација на настанување на галаксија од големата експлозија која се случила пред 13 милијарди години па се до денешен ден.

Галаксија, во облик на диск од која се раѓаат нови циркуларни системи на ѕвезди како што е и нашиот систем Млечен пат.

Иако се работи за симулација на 'животен век' на една галаксија сепак видеото вреди да се погледне…

 

Погледнете ги и следните статии:

Вонземјани полнат гориво на сонцето?!

НАСА одговори на видеото за вонземјаните

Оделото со кое слета на месечината Нил Армстронг

 

 

 

loading...
Loading...