Топ 5 најскапи автомобили

Loading...

Тешко е да се замисли дека некој би потрошил барем дел од износот на овие автомобили но, доколку имаме доволно би ги купиле сите.

Погледнете ја листата од топ 5 најскапи автомобили кои се произведуваат.

1. Buggati Veuron Super Sports $2.400.000

 

2. Pagani Zonda Clinque Roadster $1.850.000

 

 

3. Lamborghini Reventon $1.600.000

 

 

4. Koenigsegg Agera R $1.600.000

 

 

5. McLaren F1 $970.000

 

 

Пет најлоши автомобили на сите времиња 

 

Audi RS3 или BMW M135i – нека одлучи стазата

 

loading...
Loading...