Што ќе се добие кога ќе споите Golf и Lada?

Loading...

Љубителите на автомобили понекоаш знаат да бидат и премногу креативни. Оваа креација произлегува од спојување на Golf 4 и Lada Niva. 
Дали името на овој автомобил е Golf Niva 4?

 
Можеби ќе ве интересира:
 
Најпопуларна боја за автомобили е …
Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини

loading...
Loading...