Славни ама грди

Loading...

       1. Michael Jackson

Дали навистина очекувавте некој друг? Кралот на поп музиката дефинитивно го завзема првото место, тој ја промени бојата на својата кожа и изврши некоолку пластични операции што придонесоа за неговиот страшен изглед.
2. Marlin Manson 

Што е причината славните sвезди од нормални чвечки суштества да се пробразат во она што е Мерлин Менсон. 
    3.Jocelyn Wildenstein  

 Помеѓу славните постои некој вирус кој доведува до зависност од пластични операции. Jocelyn Wildenstein има потрошено над  4.000.000$ на пластични операции во текот на годините, и сите се платени од страна на нејзиниот сопруг кој е богат бизнисмен Alek Wildenstein. 
 
4. D.J Qualls  

Ова момче во 1997 година се запишал на „Belmont University“ во Нешвил. Неговиот талент беше откриен од страната на David Lachapelleи, верувале или не набрзо станува модел за Прада и Калвин Клајн, а потоа добива една од главнте улоги во филмот „Road Trip“. 
5. Ronaldinho

Иако тој е еден од најдобрите фудбалери на сите времиња мора да го  вброиме во еден од  најгрдите славни личности. За себе тој вели иако не сум убав имам симпатична насмевка.      &n

loading...
Loading...