Видео: Најдобрата трка во светот

Loading...

Најдобрите автомобили на светот собрани на едно место со само една цел, да се одлучи кој е најбрз. 
Погледнете ја најдобрата трка на светот.

Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини
Mercedes SLS AMG GT3 45th Anniversary

loading...
Loading...