Најубавите нозе во Англија – фото

Loading...

Минатава деценија, најдолгите нозе во Англија секако дека беа на Кејт Мос. Но по појавувањето на принцезата Кејт Мидлтон во јавноста, Кејт Мос ја изгуби таа титула. Имено, принцезата убедливо ги има најуавите нозе во Англија, ако не и подалеку. Таа ја освои англиската јавност со својот скромен карактер, елегнатност, убавина и долги нозе!

Но по се изгледа дека долгите убави нозе се наследни во семејството Мидлтон, бидејќи и сестрата на принцезата – Пипа Мидлтон може да се пофали со прекрасен чекор. Сестите дефинитивно може да ја поделат наградата за најдолги и најубави нозе во Кралството. Погледнете и зошто:

loading...