Аххх оваа моја чудесна земја

Loading...

Отварам фрижидер гледам сладолед. Отварам сладолед гледам сарма!

Ахх оваа моја чудесна земја.

Кретен на денот: Зошто го направи тоа?

Видео-комедија: Топката на Рамос го погодила Феликс Баумгартнер

 

loading...
Loading...