Аххх оваа моја чудесна земја

Loading...

Отварам фрижидер гледам сладолед. Отварам сладолед гледам сарма!
Ахх оваа моја чудесна земја.

Кретен на денот: Зошто го направи тоа?
Видео-комедија: Топката на Рамос го погодила Феликс Баумгартнер
 

loading...
Loading...