Уште интересни факти кои не ги знаете

Loading...

Веруваме дека секогаш ќе има интересни факти кои не сте ги знаеле, па решивме да ви претставиме продолжение од она што го читавте пред неколку дена.

Се надеваме дека овој пат ќе сретнете уште поинтересни факти.

The Hard Rock Cafeго добил своето име по еден бар кој веќе не работи, а се нашол на слика од албумот “Morrison Hotel”на бендот The Doors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Женките меѓу коалите кои се одгледувани во резервати често влегуваат во лезбо-оргии.

Последните Олимписки медали направени од чисто злато биле доделени во 1912 година.

Во Февруари годинава, 28-годишен човек од Winder, Georgiaсе јавил во полиција да пријави дека е невидлив. Според полицијата – не бил.

Вампирите-лилјаци повраќаат крв во устите на нивните болни со цел да ги одржат во живот.

Вашиот мозок го исклучува вашето сетило за вид кога се вртите пребрзо за да спречи заматување на погледот.

Делфините имаат способност да се препознаат себеси во огледало, и да си се восхитуваат.

Канадските ежови имаат обичај да се бакнуваат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сибирските тигри убиваат и јадат мечки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крокодилите голтаат камења за да можат да нуркаат подлабоко.

 

Прочитајте ги и следниве статии:

10 интересни факти кои сигурно не ги знаете

 

 

 

Алкохолна пица: Да, таа постои!

 

 

 

Највисокиот тениски терен

 

loading...
Loading...