5 едноставни чекори за зголемување на усните

Ако имате тенки усни еве начин како визуелно да ги зголемите во 5 едноставни чекори:Прв чекор:
Направете пилинг за усни со помош четка за заби и малку вазелин. Ставете вазелин на четката и полека со кружни чекори поминете низ усните.
Втор чекор:
Краевите на усните направете ги една нијанса потемни од вашата природна боја. Обрнете внимание тоа да биде алатка со која лесно се цртаат краевите.
Трет чекор:
Со четката која ставате црвенило, обоите ги и вашите усни и линијата околу усните.
Четврт чекор:
Веќе кога имате црвенило, врз него ставете сјај. Можете да пробате со некој којшто ќе го зголеми волуменот на усните.
Петти чекор:
Во текот на шминкањето, најважно е уснита да ви бидат во преден план, а останатиот дел од лицето, дискретно нашминкан.Прв чекор:
Направете пилинг за усни со помош четка за заби и малку вазелин. Ставете вазелин на четката и полека со кружни

Пронајдете не на следниве мрежи: