5 трикови во сексот на кои ниту еден маж не може да одолее

Иако за вкусовите не се расправа, кога се зборува за мажите во сексот постојат заеднички допирни точки на кои ниту еден маж не може да одолее. Дознајте кои и оставете го без коментар.1. Набавете огледало и поставете го во соба на место од кое може да ги следи вашите сексуални моменти. Мажите уживаат во гледањето на својата партнерка во текот на сексот.
2. Мажите ги сметаат жените во високи потпетици посебно секси. Па,за промена во текот на сексот останете во омилените штикли.
3. За мажите не постои поеротична сцена од онаа во која што жената сама се забавува. Дочекајте го во кревет и покажете му на кој начин функционира вашето тело.
4. Понесете фотоапарат или камера во спалната и забележете неколку врели моменти на кои важиот маж од време на време со задоволство би се присетил.
5. Чоколадниот прелив можеби има многу калории, но тоа не е ваш проблем бидејќи тој ќе заврши на вашето тело, а неговата работа е да темелно да го оближи, баш  како најслаткиот десерт.1. Набавете огледало и поставете го во соба на место од кое може да ги следи вашите сексуални моменти. Мажите уживаат во гледањето на својата партн

Пронајдете не на следниве мрежи: