Што напишаа твитерџиите за кандидатурата на Јани Макрадули?

Loading...

Ех Јани, Јани… Еднооки први почнаа со “тролањето” на Макрадули, продолжија твитерџиите, или како што самите се нарекуваат “влијателните”. Повеќето го споредија Јани со жртвено јагне, а многумина на Коце му ја припишаа победата, што кореспондира и со експертската јавност. Веднаш штом се рашири веста за кандидатурата на Јани Макрадули, освен негодувањата на експертската јавност, тука се надоврзаа твитерџиите. Што тие велат за него видете сами…

 

loading...
Loading...