Facebook со новости: Среден прст и Dislike на чет

Loading...

 

Фејсбук со новости до своите корисници. Конечно можеме на секој да му кажеме дека нешто не ни се допаѓа или да му покажеме “среден прст”. Уживајте во новата опција и не претерувајте за да не ви се налутат 🙂 

 

 

loading...
Loading...