Ferrari за само 25.000 евра

Loading...

 

Постојат различни видови реплики, а некои се со изузетна прецизност при што изгледаат речиси исто со оргиналниот модел. 

 

Денес ви ја претставувае Toyota MR2 купе, чиј сопственик посакал од својот автомобил да направи Ferrari F355.

 

 

Немаме ништо против добрите реплики но, неможеме да речеме дека оваа е една од нив. Некогаш желбата за поседување на Ferrari не е доволна и мислиме дека неговата продажна цена од 25.000 евра на ebay е преголема.

 

Колку вреди Ferrai постар од 20 години?

Чудовиште со 950 КС – Ferrari ZXX

loading...
Loading...