Забавната страна на ураганот Сенди

Loading...

Некои луѓе не го сватија сериозно опасниот ураган Сенди.

Овие луѓе имаат голема храброст и решија да изведат смешен танц позади репортерот. Погледнете.

 

Сенди почна да го поплавува источниот брег на САД

Ураганот „Сенди“ го испразни Њујорк

loading...
Loading...