Toyota како Lamborgini Murcielago

Loading...

Во светот на репликите на автомобилите многу често се користи Toyota MR2, поготова за правење на Ferrari клонови а понекогаш и Lamborgini.

Toa e случај и со моделот кој доаѓа од Алабама, односно Touota MR2 од 1991 година која е претворена во популарниот моде Lamborgini Murcielago.

Дали ви се допаѓа оваа реплика?

 

 

Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини

Audi R8 со 1000 КС!

Bugatti спрема Super Veyron со 1600 КС

loading...
Loading...