Конечно фотографии од новиот McLaren P1

Loading...

Хипер автомобили – самото име сугерира дека станува збор за најдобрата машина која човек може да ја поседува. Но, како и се на светот и тие си имаат и друга страна.

Да го земеме за пример Bugatti Veyron кој е еден од најбрзите автомобили, троши толку многу што на сопствениците им е потребна бензиска пумпа. Мaserati MC12 има 620 КС но, за секојдневите патишта е непрактичен.

Но, денес зборуваме за McLaren P1кој претставува аеродинамична уметност. Успеавме да пронајдеме шпиунски фотографии од овој модел, кој е претставен во Париз.

 

 

 

 

Gemballa GT Porsche 911 Carrera S 

Ferrari за само 25.000 евра 

BMW M4 – шпиунски фотографии

 

loading...
Loading...