Audi R8 GT со 1000 КС

Loading...

Никогаш не би кажале дека Audi GT е спор автомобил но, секогаш постојат оние кои сметаат дека силата и брзината никогаш не е доволна.

Водена според тој пристап, американската тјунинг куќа Underground Racing, спреми четири пакети кои би ја зголемиле моќноста на овој автомобил.

Ако фабричките 560 КС не ви се доволни, американските тјунери ви нудат можност да го надоградите својот R8 од 700 до 1000 КС.

 

 

 

Ауди R8 со V10 мотор и HRE фелни

Ауди RS5 кабриолет – први официјални фотографии

 

loading...
Loading...