Nissan GT-R за 2013 година

Loading...

На 6ти декември 2007 година извршниот директро на Nissan, Карлос Госнн на саемот во Токио свечено го претстави новиот автомобил на својата компанија.

Се разбира, станува збор за Nissan GT-R,автомобил со агресивен изглед и одлични перформанси, кој на стазата ги понижуваше супер автомобилите кои се и дупло поскапи од него.

Сега пристигнува најновиот GT-R кој ќе биде произведен во 2013 година. Се очекува дека нема да има зголемување на КС во однос на својот претходник (545 КС) но, неговото забрзување до „стотка“ се очекува да биде само 2,7 секунди.

 

 

Новиот Mercedes- Benz A-Class

Mercedes-Benz SLS AMG Black Series уништен за време на тестирање

loading...
Loading...