Погледнте зошто руските возачи веруваат во чуда

Loading...

Кога ќе избегнете една сообраќајна несреќа, тоа можеме да го наречеме среќа но, кога ќе избегнете повеќе од една и тоа во ист момент, слободно можее да кажеме дека станува збор за чудо.

 

 

Ferrari за само 25.000 евра 

BMW M3 купе Frozen Edition пристигнува во јануари

 

loading...
Loading...