Станија во книжара – облечена

Loading...

Старлетата Станија, често на своите фанови преку Фејсбук, Твитер и Инстраграм им испраќа фотографии на кои обично е со малку облека. Но, овој пат можеме да ја видиме во потполно друго издание.

Дали трауматичното искуство кое го преживеа пред неколку дена – бегство од ураганот Сенди ја натера да се запраша и да го промени однесувањето и животните приоритети. Или пак ова е можеби само мал инцидент во кои Станија има повеќе облека на себе од вообичаено.

Фото: Станија со нови провокативни фотографии

Фото: Станија се соблече на Флорида…

Тарифа: Станија за неколку саати зeма 1.000 долари!

loading...
Loading...